دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان وزیر دفاع پاکستان: روابط طالبان و پاکستان وخیم است حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد عراقچی: پوتین پیام نتانیاهو را به ما منتقل کرد/هرگز به پیمان ابراهیم نخواهیم پیوست درگیری میان نیرو‌های پاکستانی و افغانستانی در ۷ ولایت مرزی تصرف ۲ پست نظامی پاکستان توسط نیرو‌های طالبان + ویدئو  پرتودرمانی جو بایدن برای سرطان تهاجمی پروستات سفیر ایران: در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی نداریم/ مردم ایران ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان کمک کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد واکنش سفارت ایران در کاراکاس به اعطای جایزه صلح نوبل به چهره اپوزیسیون دولت ونزوئلا نظریه‌پرداز برجسته: چرا حمله مجدد به ایران محتمل نیست؟

یک نیروی ویژه آمریکایی در عراق کشته شد

وزارت دفاع آمریکا از کشته شدن یک نظامی این کشور در عراق بر اثر حادثه غیرنظامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) شب گذشته (پنج شنبه) در بیانیه‌ای از کشته شدن یک نیروی ویژه سپاه تفنگداران دریایی آمریکا در عراق خبر داد.

 

به نوشته روداوونت، به گفته پنتاگون این نظامی ۳۲ ساله به نام «ساموئل د. لیچی» در تاریخ ۱۹ دسامبر در پی یک حادثه غیر نظامی در عملیات ضد داعش کشته شده است و تحقیقات در این باره ادامه دارد.

 

در این بیانیه همچنین آمده است که «ساموئل د. لیچی» عضو گردان سوم نیروهای ویژه عملیات دریایی در پایگاه «لژون» در کارولینای شمالی بود.

 

مرگ مبهم این نظامی آمریکایی در حالی است در تاریخ یکم آذر نیز منابع خبری آمریکایی از خودکشی سه ملوان نیروی دریایی آمریکا در «نورفولک» در ماه نوامبر خبر داده بودند.

 

سناتور «تیم کین» در این باره گفته بود که خودکشی نظامیان آمریکایی چالش بزرگی است که جامعه نظامی آمریکا اینک با آن مواجه است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار